会议简介
会议信息
会议安排
相关链接
同济大学四平路校区附近公共交通

1、距离上海虹桥机场一号航站楼22公里,二号航站楼26公里,乘坐地铁10号线(新江湾城方向),在同济大学站下车(2号口出)。

 

2、距离上海浦东国际机场38公里,乘坐地铁2号线(徐泾东方向),在世纪大道站下车,换乘地铁4号线,在海伦路站下车,换乘地铁10号线(新江湾城方向),在同济大学站下车(2号口出)。

 

3、距离上海火车南站20公里,乘坐地铁1号线(富锦路方向),在人民广场下车,换乘地铁2号线(浦东国际机场方向),在南京东路站下车,换乘地铁10号线(新江湾城方向),在同济大学站下车(2号口出)。

 

4、距离上海火车站11公里,乘坐地铁4号线,在海伦路站下车,换乘地铁10号线(新江湾城方向),在同济大学站下车(2号口出)。

 

5、距离虹桥火车站27公里,乘坐地铁10号线(新江湾城方向),在同济大学站下车(2号口出)。